WaterLase

WaterLase combină apa, aerul și energia laser pentru a tratata afecțiunile dentare simple sau complexe. Astfel, reușește să înlocuiască freza, turbina și bisturiul, iar pe durata intervenției, WaterLase pulverizează permanent apă pentru a menține dintele hidratat, acest lucru împiedicând o temperatură crescută la nivelul dintelui și vă oferă un tratament fără durere.

7 beneficii ale utilizării laserului WaterLase în stomatologia digitală:

 1. Reduce durerea din timpul intervenției, cât și după ce aceasta s-a terminat
 2. Permite tratamente fără anestezie și fără durere
 3. Oferă acuratețe tratamentelor stomatologice
 4. Îndepărtează țesutul gingival în exces
 5. Minim invaziv – nu afectează partea sănătoasă a dintelui
 6. Recuperare rapidă după o intervenție chirurgicală
 7. Fără contaminare încrucișată (care poate apărea în cazul frezei)

WaterLase poate fi folosit cu succes în:

 • Intervenții pentru implant dentar

Cu funcția Repair Implant™ sunt tratate afecțiunile de periimplantită care afectează implantul dentar. Afecțiunile dentare sunt tratate cu ajutorul laserului asigurându-se o rată de succes de 100% a implantului dentar.

 • Tratamente endodontice

În cazul în care apare o obturație de canal cu o infecție, Waterlase distruge bacteriile inaccesibile și tratează țesutul afectat.

 • Terapie parodontală

Pentru afecțiunile parodontale, Waterlase are funcția Repair Perio™ și ajută pacienții să aibă grijă de dantura lor naturală.

 • Intervenții stomatologice chirurgicale

Waterlase este folosit frecvent la intervenții chirurgicale precum extracția unei măsele de minte sau fixarea implantului dentar. Laserul ajută circulația sângelui și accelerează vindecarea zonei tratate chirurgical.

Ținând cont de numeroasele avantaje pe care le are un tratament cu WaterLase acesta este foarte util în cazul pacienților diabetici, cu afecțiuni cardiovasculare, copii, gravide.

IMPORTANT! Tratamentele stomatologice realizate cu laserul WaterLase pot fi efectuate exclusiv de un medic dentist acreditat și cu experiență în acest tip de procedură.

Lasă un răspuns