Castigator premiu

O periuţă electrică – cadou

 

Luna martie a fost una norocoasă pentru Paula Luisa Munteanu. Ea a fost extrasă câştigătoare la concursul nostru dedicat Zilei Mondiale a Sănătăţii Orale. Premiul oferit de cabinetul nostru a fost o periuţă de dinţi electrică, pentru îngrijirea optimă a sănătătăţii orale. Cu vizibile emoţii, Paula Luisa Munteanu a venit să cunoască întreaga echipă şi să îşi ridice premiul.

“Mi-a placut de la prima folosire periuta de dinti. Are multe capete de periaj, toate cu perii inclinati diferit, care se rotesc, pulseaza si fac diferite miscari de curatare. Are un design placut, e usor de manevrat, te avertizeaza luminos cand aplici prea multa presiune si cand ai «bifat» minutele recomandate de medic ca fiind suficiente la periaj. Inca nu m-am familiarizat prea mult cu functiile pe care le ofera comunicarea bluetooth sau cele sase moduri ale sale, insa inteleg ca poate chiar mai mult decat mi-a demonstrat pana acum. N-am crezut niciodata in concursuri de share, pe facebook, dar… surpriza! Mulțumesc încă o dată pentru premiu!”, ne-a transmis Paula Luisa Munteanu dupa primele utilizari ale periutei.

Sperăm să îi fie de folos pe termen cât mai lung. Şi să aibă parte de cât mai multe asemenea întâlniri fericite cu stomatologul. Felicitări!

Lasă un răspuns