Despre plansul copiilor si crizele de furie. Puterea vindecatoare a lacrimilor cu OTILIA MANTELERS

Dragi parinti,

Fastrackids Galati-Braila va invita la o noua conferinta, alaturi de OTILIA MANTELERS de data aceasta, in care vom vorbi despre “Plansul copiilor, crizele de furie si puterea vindecatoare a lacrimilor”.

În această conferință care are la bază filosofia Parenting by Connection, aflăm care este punctul de vedere neuroştiinţific despre aceste comportamente, informații care ne vor fi de mare folos în ascultarea lacrimilor și crizelor de furie ale copiilor noștri. Vom povesti despre cum ascultăm lacrimile și crizele de furie și despre cum limitele puse într-un mod cald și blând pot duce la vindecarea și eliberarea suferințelor trecute.

Subiecte abordate:
• Cum vindecă lacrimile stresul emoțional acumulat în corp, care, dacă nu este eliberat printr-un mecanism fizic (râs, plâns, tremurat, oftat, criză), somatizează în boli
• Cum reacționăm la crizele de furie de acasă, de la grădi, de la şcoală, din supermarket
• Trei situaţii dificil de acceptat pentru adulţi atunci când copiii plâng aparent fără motiv: după momentele de conectare, în situațiile de tranziție și broken cookie
• Cum punem limite copiilor astfel încât ei să se elibereze de tensiuni și (uneori) să coopereze.

COSTUL conferintei este 100 de lei. Pentru parintii Fastrackids si clientii partenerilor nostri (Multiprint, PrintArea, Revista Explore, Gabriel Ursan, PresaGalati, Librariile Humanitas, Ceaiul-Tau, Elfbebe, Cumpana, Gamacris, APCA, Centrul Stomatologic Dr. Carol Reves) costul este 60 de lei.

ATENTIE! Pentru cei care se inscriu pana la data de 10 Noiembrie 2015 costul conferintei este 90 de lei. Pentru parintii Fastrackids si clientii partenerilor nostri costul este 50 de lei.

CAND- JOI, 26 Noiembrie 2015, 17.30-20.30

UNDE- Club Sidex, Galati, Str. Regiment 11 Siret, nr. 2A, Tiglina 1

Te invitam sa iti rezervi un loc la tel 0727 881 689!

 

Eveniment susţinut şi promovat de Centrul Stomatologic Dr. Carol Reves

Lasă un răspuns